2016

Just a Joke fødte 15. juli et velskapt hingsteføll med From Above som far.

To dager før termin kom Gentletron – som føllet skal hete – til verden rundt midnatt. Selv om vi satt føllvakt på utsiden av stalldøra, sørget Just a Joke også denne gang å føde uten noen av oss tobente til stede.

Gentletron viste livskraft momentant og forsøkte å kjempe seg opp så fort han hadde sett dagens lys. Brun i fargen og med akkurat så lite avtegn som sine søsken.

Grunnet sen følling bar det tidlig av sted til hingstestasjon med mor og føll. Hos Målfrid Vatne i Bjørlia har så vel liten som stor det veldig bra. På bildet nedenfor er Gentletron fem uker gammel. Ennå litt reservert, men det forsvinner så fort vi starter øvingen frem mot neste års auksjon. Det kapitlet innledes umiddelbart når han kommer hjem til Steinkjer om halvannen uke.

Føll 1 mnd ARKIV

Dermed har V75-vinneren Alphatron (v f 2010 e From Above – Just a Joke) fått en helbror. Alphatron har formen på topp og vant forrige løp på ny rekord (13,8a). Seksåringen har nå passert 332 000 kroner innkjørt.

Se stamtavlen til Gentletron her

Moren Just a Joke 13,0a/0,5 mill SEK har tre løpsklare avkom. Alle har radet opp seirer, ikke minst halvmillionæren Baritron (v f 2011 e Norvelous Hanover – Just a Joke) som vant 11 av 16 løp i 2015 og som i april 2016 tok steget opp i sølvdivisjonen hjemme på Leangen – og vant!

Les mer om Just a Joke her.

SOLGT PÅ KLASSELØPSAUKSJONEN PÅ BJERKE I SEPTEMBER 2017 TIL TORSTEIN SKJAKER FRA GRAN. PRIS 100 000 KRONER. GÅR I TRENING HOS KJETIL HELGESTAD.