2010

img6Just a Joke fikk 18. juni hingsteføll etter From Above. Alphatron (bildet) er føllets navn, og han er en edel, langbeint type. Han kom til verden kl 1830 om kvelden. Allerede på sine aller første lufteturer sammen med mor viste han tegn på selvstendighet, der han løp av gårde i vid omkrets. Han er tillitsfull og fin å håndtere. Det strykes, det strigles og det løftes bein – og Alphatron oppfører seg som han skal.

 

SOLGT PÅ KLASSELØPSAUKSJONEN PÅ BJERKE I SEPTEMBER 2011 TIL TRENER BO WESTERGAARD FRA AALBORG I DANMARK. PRIS 70 000 KRONER.

_________

 

 

 

 

1316639531-cropAlphatron hingst f. 2010 e From Above – Just a Joke e Express Ride

Dirty Looks nedkom 22. mai med hingsteføll etter From Above. Føllet (bildet), som heter Abletron, er usedvanlig tillitsfullt og velskapt. Fødselen fant sted kl 0230 om natten. Samme ettermiddag tok vi på grima, hektet på leietommen og gikk en tur med moren trygt ved hans side. Det gikk aldeles utmerket! Det er heller ingen problemer å strigle, å løfte bein og i hele tatt skape tillit hos Abletron.

SOLGT PÅ KLASSELØPSAUKSJONEN PÅ BJERKE I SEPTEMBER 2011 TIL TRENER FINN HOLMEN FRA KOLBU PÅ TOTEN. PRIS 95 000 KRONER.

_________

 

 

 

1316639589-crop

Abletron hingst f 2010 e From Above – Dirty Looks e Quito de Talonay

Eldsokka, Friggvinna og Voje Tina har alle fått føll etter Feseth Lynet. Både Friggvinna og Voje Tina nedkom i mai med hoppeføll,  mens Eldsokka fikk hingsteføll i juni. Dessverre døde sistnevnte føll på beite, bare et par uker gammel. Hoppeføllene etter Friggvinna og Voje Tina er solgt ved at mødrene er bortleid.